GreekEnglish (United Kingdom)

osmbanner1     Η SΟLAS ξεκίνησε το1985 από τον Dr.Solas Y.J.Lin με αποκλειστικό αντικείμενο την δημιουργία – εξέλιξη και παραγωγή προπελών, για όλους τους κινητήρες εξωλέμβιους η έσω-έξω και jet-ski. Με έδρα την Taiwan έκανε τα πρώτα της βήματα στο δύσκολο αυτό κομμάτι. Επενδύοντας στον τομέα της έρευνας κατόρθωσε να δημιουργήσει και να εξελίξει την κατασκευή προπελών για όλους τους τύπους μηχανών. Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής οδήγησαν την εταιρεία στην επένδυση περισσότερων και εξειδικευμένων μηχανημάτων έρευνας, εξέλιξης, ελέγχου ποιότητας παραγωγής, ελέγχου αντοχής προϊόντων στις μηχανικές πιέσεις και στη διάβρωση από το αλμυρό νερό. Το 1994 και το 2003 της δόθηκαν αντίστοιχα πιστοποιητικά ISO 9002 και ISO 9001, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την υψηλή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού και το υψηλό επίπεδο του εργοστασίου στον τομέα της παραγωγής. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι η Solas καλύπτει ένα μεγάλο κομμάτι της παγκόσμιας αγοράς με αντιπροσώπους σε πολλές χώρες της υφηλίου.

Υπάρχουν προπέλες αλουμινίου και ανοξείδωτες για όλους τους εξωλέμβιους η έσω-έξω κινητήρες, καλύπτοντας τις ανάγκες-ιδιαιτερότητες του κάθε σκάφους.

Προπέλες με τρία η τέσσερα πτερύγια από 4-350 ίππους, σχεδιασμένες για συγκεκριμένο σκοπό, άλλοτε να δίνουν μεγαλύτερη ταχύτητα στην ταχύτητα ταξιδίου, άλλοτε να βελτιώνουν το πλανάρισμα η την τελική ταχύτητα και άλλοτε πάλι να σηκώνουν την πρύμνη η την πλώρη ενός σκάφους.

Από το 1991 που ξεκίνησε η συνεργασία με την Solas μαθαίνουμε συνεχώς για τον τρόπο λειτουργίας της κάθε προπέλας, έτσι ώστε συνδυάζοντας τις προσωπικές εμπειρίες μας να μπορέσουμε να καταλάβουμε το πρόβλημα και να δώσουμε άμεση λύση σε κάθε καταναλωτή.

CMC   Η CMC είναι αμερικάνικη εταιρεία που ειδικεύεται από το 1982, στην παραγωγή μπρακέτων ανοξείδωτων και αλουμινίου, για εξωλέμβιους κινητήρες από ένα έως τριακόσιους ίππους. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, αυξάνει την γκάμα των προϊόντων και παράλληλα τα αναβαθμίζει με ραγδαίο ρυθμό προς το καλύτερο.

Η συνεργασία της ΤΡΕΖΟΥ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε με την εν λόγω εταιρεία ξεκινά από το1999 με στενή και ουσιαστική παρακολούθηση, τόσο στην εξέλιξη της γκάμας, αλλά και στην τεχνογνωσία αυτής.

Υπάρχουν μπρακέτα μεταβλητά (ηλεκτροϋδραυλικά - χειροκίνητα) ή σταθερά, αλουμινίου και ανοξείδωτα για όλους τους εξωλέμβιους έως 300 άλογα.

Τα μεταβλητά ρυθμίζουν το ύψος του κινητήρα ως προς την ίσαλο γραμμή έτσι ώστε να μεταβάλλουμε την πλεύση του σκάφους μας ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν κάθε φορά. Αυτά μαζί με τα σταθερά μπορούν να μεταφέρουν την μηχανή μπρος τα πίσω σε διάφορες αποστάσεις (από 3,6 – 25 εκατοστά), ανάλογα πάντα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του σκάφους μας.

Τα ηλεκτρικά power-trim υπάρχουν σε δυο τύπους. Το ένα είδος αναλαμβάνει να σηκώνει μηχανές έως 35 άλογα που δεν διαθέτουν ηλεκτρικό trim, ενώ το δεύτερο ανυψώνει ιπποδυνάμεις 130 ίππων.

Όπως γίνεται αντιληπτό όταν τοποθετούμε τέτοια εξαρτήματα ανάμεσα στον καθρέφτη και τον κινητήρα, οι μηχανικές καταπονήσεις είναι τεράστιες για τον πολυεστέρα του σκάφους. Το πρόβλημα αυτό έκανε την CMC να κατασκευάσει πλάκες από ειδικής επεξεργασίας αλουμίνιο που τοποθετούνται αντίστοιχα στις άνω και κάτω βίδες του κινητήρα, στο εσωτερικό μέρος του καθρέφτη για ενίσχυση των σημείων αυτών.

Έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διάθεση των προϊόντων της CMC από το 1999, με συνεχής τεχνική ενημέρωση των στελεχών της εταιρείας μας πάνω στα προϊόντα, είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα η απορία που αφορά το στήσιμο του σκάφους σας.

CMC   Η ΤΚ SILPAR S.n.c. λειτουργεί πάνω από 30 χρόνια στη συντήρηση και τη φροντίδα των σκαφών και των αυτοκινήτων, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας τεχνικών προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα, ειδικεύεται στην παγκόσμια παραγωγή και διανομή των χρωμάτων (σε σπρέι) των μηχανών θαλάσσης. Η γκάμα της περιλαμβάνει τα αυθεντικά χρώματα των πιο διαδεδομένων εσω και εξωλέμβιων κινητήρων στην αγορά, primer για την προετοιμασία των επιφανειών για την τελική στρώση του βαψίματος, καθώς και διαφανή σπρέι και μοράβιες για προπέλες και ποδαρικά.

Επιπλέον, ΤΚ SILPAR προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από απορρυπαντικά, καθαριστικά, λιπαντικά, αλοιφές γυαλίσματος και προστασίας, gelcoat, στόκους, κ.τ.λ. για επαγγελματική χρήση.

Η ΤΡΕΖΟΥ ΑΦΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ ξεκίνησε τη συνεργασία της το 2011, όπου με συνεχή και στενή παρακολούθηση των προϊόντων της είναι σε θέση να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση σε κάθε πρόβλημά σας.